Συμμετείχαμε για ακόμη μία χρονιά στην έκθεση Hotel Experience, που πραγματοποιήθηκε στις 18 & 19 Οκτωβρίου 2025 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας στην προώθηση της καινοτομίας και της υψηλής αισθητικής στον χώρο της φιλοξενίας.
Με κεντρικό μήνυμα «Ο κόσμος της φιλοξενίας είναι ένας κόσμος χωρίς σύνορα», η φετινή διοργάνωση συνδύασε συνέδριο, έκθεση και δρώμενα σε ενιαίο χώρο, φιλοξενώντας 8.000 επισκέπτες, 120 ομιλητές και 70 εταιρείες υλικών και κατασκευής.
Με τη συμμετοχή μας αναδείξαμε την ελληνική φιλοξενία ως διεθνή συζήτηση, όπου αρχιτεκτονική και επενδυτική στρατηγική συνυπάρχουν δημιουργικά. Οι επαγγελματίες του κλάδου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις ολοκληρωμένες λύσεις μας για σύγχρονα ξενοδοχειακά έργα, που ενσωματώνουν τεχνολογία, λειτουργικότητα και βιωσιμότητα, δημιουργώντας χώρους που αναβαθμίζουν την εμπειρία του επισκέπτη και μετατρέπουν κάθε κατάλυμα σε προορισμό με χαρακτήρα και μοναδική ταυτότητα.

Στο επίκεντρο της παρουσίασής μας βρέθηκε το νέο συρόμενο σύστημα Ghost G60, που συνδυάζει minimal αισθητική, προηγμένη τεχνολογία και κορυφαία λειτουργικότητα. Με προφίλ που “χάνονται” στην τοιχοποιία, αυτορρυθμιζόμενα ράουλα, ρυθμιζόμενα αντικρίσματα, συνεπίπεδο flat οδηγό και κομψή λαβή αλουμινίου που εναρμονίζεται με το φύλλο, το Ghost G60 αποτελεί ιδανική λύση για σύγχρονα έργα φιλοξενίας. Προσφέρει ελευθερία σχεδιασμού, αισθητική συνοχή και άνεση στη χρήση, ενώ η τεχνολογική του υπεροχή εξασφαλίζει αποδοτική λειτουργία και ανθεκτικότητα στον χρόνο.
Η ομάδα Projects μας υποδέχτηκε αρχιτέκτονες, operators, designers, ξενοδόχους και δημιουργούς που διαμορφώνουν τη νέα ταυτότητα της φιλοξενίας, συζητώντας πρακτικές εφαρμογές και προτάσεις για έργα που συνδυάζουν αισθητική, άνεση και καινοτομία.
Ένα ακόμα event ολοκληρώθηκε, ξεπερνώντας τα όρια μιας συνηθισμένης έκθεσης ή συνεδρίου και επιτυγχάνοντας τον στόχο του: να εκφράσει μια νέα εποχή για το δομημένο περιβάλλον, σε συνάρτηση με την οικονομία, τον πολιτισμό και την κοινωνία.

