ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

careers
|
Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
Μηχανικοί, τεχνικοί σύμβουλοι πωλήσεων, επαγγελματίες της επικοινωνίας, ειδικοί σε διαφορετικά επαγγελματικά πεδία και managers αναζητούν την τελειότητα, με οδηγό τη δημιουργικότητα και το πάθος. Έτσι σκεφτόμαστε, εργαζόμαστε και προσλαμβάνουμε στην ELVIAL. Γίνε μέλος της ομάδας μας.
Elvial - THE DESIGN
ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Η φαντασία μας απελευθερώνεται. Νέες δυνατότητες μας ωθούν να σκεφτόμαστε νέα προϊόντα, να υλοποιούμε πιο καινοτόμες λύσεις και να προστατεύουμε το περιβάλλον πιο αποτελεσματικά. Οι άνθρωποι που μοιράζονται αυτές τις ιδέες - και θέλουν να επενδύσουν τη δημιουργικότητα και το πάθος τους στο να τις δουν να παίρνουν σάρκα και οστά- είναι το σπουδαιότερο κεφάλαιο της ELVIAL. Αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία για να υποστηρίξουμε την εξέλιξή τους.

ΔΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Elvial - THE DESIGN
H ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Οι άνθρωποι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, όταν τους βοηθήσουμε να γίνουν ο καλύτερός τους εαυτός. Στην ELVIAL δημιουργούμε τις συνθήκες και το περιβάλλον που θα οδηγήσει τους ανθρώπους μας να εξελιχθούν και να συνεισφέρουν στους στόχους μας. Γι’ αυτό θεωρούμε σημαντική την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική ζωή και την εργασία και τη στηρίζουμε έμπρακτα. Στην ELVIAL η ταυτότητα και οι ιδιαίτερες συνθήκες της ζωής σας γίνονται απόλυτα σεβαστές. Η ιστορία και η προσωπική σας διαδρομή μας βοηθούν να δημιουργήσουμε ένα συμπεριληπτικό και εποικοδομητικό εργασιακό περιβάλλον. Αυτό μεταφράζεται σε καλύτερες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας, υψηλότερη ποιότητα στα προϊόντα μας και σημαντικότερες καινοτομίες στο ενεργητικό μας. Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε και να κρατήσουμε ανθρώπους ικανούς είτε αυτοί διαθέτουν μακροχρόνια εμπειρία είτε κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Στην ELVIAL είτε είστε πρωτοεμφανιζόμενοι είτε αναγνωρισμένοι επαγγελματίες θα βρείτε το περιβάλλον που θα σας εμπνεύσει και θα σας ικανοποιήσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ LINKEDIN
ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Την εξέλιξή μας σε έναν εργοδότη που θα επιλέξετε τη θεωρούμε ένα είδος ικανότητας. Την ικανότητα αυτή καλλιεργούμε και διευρύνουμε καθημερινά. Πιστεύουμε ότι για να διατηρούμε μια βιώσιμη επιχείρηση, οι άνθρωποι της οποίας είναι και η σημαντικότερη αξία της, πρέπει να παρέχουμε ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση σε ποικίλα οφέλη.

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΜΟΙΒΩΝ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΟΧΗΜΑ

ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ

ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ELVIAL

ΠΟΙΚΙΛΑ BONUS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΛΠ.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ EVENT ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΩΡΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΩΝ.

Elvial - THE DESIGN
Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ

Στην ELVIAL εφαρμόζουμε σύγχρονες εργασιακές θεωρίες. Όλα τα τμήματα της εταιρείας είναι ανοιχτά και επικοινωνούν αποτελεσματικά τόσο μεταξύ τους όσο και με τη διοίκηση, ώστε όλοι να μοιράζονται τους στόχους της. Αυτή την κουλτούρα καλλιεργούμε και ενισχύουμε με ενδοεταιρικά σεμινάρια και εκπαίδευση που οργανώνουν τα στελέχη της εταιρείας. Όλα τα μέλη όλων των ομάδων της ELVIAL συμμετέχουν και μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους, διαμορφώνοντας τον κοινό κώδικα συμπεριφοράς.


ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ELVIAL
ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Εδώ οι προηγμένες τεχνολογίες, η ρομποτική, τα έξυπνα πληροφοριακά συστήματα και οι φιλικές στο περιβάλλον πρακτικές συνυπάρχουν αρμονικά. Η ομάδα των μηχανικών και του εργατοτεχνικού προσωπικού που τρέχει τη γραμμή παραγωγής δουλεύει γνωρίζοντας ότι η υγεία και η ασφάλειά της αποτελούν προτεραιότητα και ότι η αποτελεσματικότητά τους εκτιμάται. Γι’ αυτό υλοποιούν φιλόδοξες ιδέες και καινοτόμες λύσεις με ακρίβεια και επιμέλεια. Έτσι η ELVIAL δημιουργεί υψηλή ποιότητα και παράγει την επιτυχία που μοιράζεται μαζί τους και με τους πελάτες της.

LOGISTICS

Το τμήμα logistics λειτουργεί χάρη σε ανθρώπους διαφορετικών ειδικοτήτων που είναι υπεύθυνοι για τη βέλτιστη αποθήκευση των προϊόντων, την έγκαιρη εκτέλεση της κάθε παραγγελίας και την ασφαλή παράδοσή της στους πελάτες. Τα logistics είναι ένας συναρπαστικός κόσμος όπου λειτουργούν ρομποτικές αποθήκες προηγμένης τεχνολογίας, αυτοματοποιημένα συστήματα διεκπεραίωσης, MRP και συστήματα διαχείρισης αποθεμάτων. Είναι το κανάλι μέσω του οποίου φτάνουμε στις 33 χώρες όπου εξάγουμε τα προϊόντα και τις λύσεις μας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Μηχανολόγοι, ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί αυτοματισμών και άλλες σχετικές ειδικότητες κάνουν τα πάντα για να λειτουργούν οι γραμμές παραγωγής απρόσκοπτα και στο maximum των δυνατοτήτων τους. Είναι υπεύθυνοι για την εύρυθμη λειτουργία όλων, πράγμα που αποτελεί την προϋπόθεση για την παραγωγικότητα και τη συνέπεια για την οποία είμαστε περήφανοι.

R&D

Εδώ βρίσκεστε στο κράτος των ιδεών. Εδώ τις δοκιμάζουμε φέρνοντάς τες αντιμέτωπες με την πραγματικότητα. Εδώ γεννιέται η καινοτομία. Το design που εμπνέει, η τεχνολογία που βελτιώνει τη ζωή και η παραγωγή που δικαιώνει και τα δύο, ξεκινούν εδώ. Γίνετε μέλος αυτής της ομάδας στην οποία συμμετέχουν ενεργά εκτός από τους συναδέλφους και οι πελάτες μας.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Τα τμήματα πωλήσεων και υποστήριξης πελατών δημιουργούν και καλλιεργούν τις σχέσεις με τους κύριους δέκτες και κριτές όλης της δουλειάς μας. Η κατανόηση, η αμοιβαιότητα και η δέσμευση να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους πελάτες μας και τους τελικούς χρήστες των προϊόντων ELVIAL δεν είναι απλά στρατηγικές για την επιτυχία. Είναι το σημαντικότερο κίνητρο που μας γεμίζει ικανοποίηση.

MARKETING

H ELVIAL είναι ένα brand με ιστορία τριάντα χρόνων. Το τμήμα marketing σχεδιάζει και υλοποιεί τις στρατηγικές για την προώθηση του brand και την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητάς του. Πλάνα επικοινωνίας και καμπάνιες αναπτύσσονται σε ψηφιακό και πραγματικό περιβάλλον, ώστε η εμπειρία του brand να φτάνει σε όλα τα κοινά και τα ακροατήριά του. Αυτή η ομάδα αναζητά και επιβραβεύει τη δημιουργικότητα.

IT

Η ψηφιακή επανάσταση ενισχύει τις λειτουργίες της ELVIAL και μεταμορφώνει το όραμά της. Η εφαρμογή ρομποτικών εργαλείων και αυτοματισμών στην παραγωγική μας διαδικασία, στην εφοδιαστική αλυσίδα μας και την επικοινωνία μας - ανοίγει νέες δυνατότητες για την εταιρεία και τους πελάτες της. Το ΙΤ είναι η κινητήριος δύναμη της διαρκούς προσπάθειάς μας να βελτιωνόμαστε και να βοηθάμε τους πελάτες μας να υλοποιούν τις ιδέες τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο οικονομικός και στρατηγικός σχεδιασμός συγκεντρώνει τους υλικούς πόρους και φροντίζει για την επένδυση και τη διαχείρισή τους. Βρίσκει και αξιοποιεί τα μέσα που χρειάζεται η ELVIAL για να απαντά σε καθημερινές προκλήσεις και να υποστηρίζει τα οράματα και μελλοντικά τα επιτεύγματά της. Είναι ζωτικό κομμάτι του οργανισμού καθώς διαφυλάττει το παρόν και εξασφαλίζει το μέλλον του.

HR

Το τμήμα ανθρωπίνων πόρων είναι η πρώτη σας επαφή με την ELVIAL. Το HR αξιολογεί την αίτησή σας να δουλέψετε μαζί μας και σάς συστήνει την κουλτούρα και τον τρόπο δουλειάς μας. Θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτησή σας με ειλικρίνεια και θα βάλει την επικοινωνία σας με την εταιρία στο σωστό κανάλι. Είστε απόφοιτος αποφασισμένος να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να διεκδικήσετε την ευκαιρία σας στην αγορά εργασίας; Είστε έμπειρο στέλεχος που επαναπροσδιορίζει την καριέρα του; Το τμήμα ανθρωπίνων πόρων θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ
EVALUATION OF APPLICATIONS

Το κύριο μέλημα της ELVIAL είναι να υποστηρίζει τους ανθρώπους της να πετύχουν και να μοιράζεται μαζί τους τα οφέλη της επιτυχίας. Είναι σημαντικό όλα τα νέα μέλη της ομάδας να εντάσσονται ομαλά και να πετυχαίνουν μακροπρόθεσμους στόχους. Η πορεία ξεκινάει από το τμήμα ανθρωπίνων πόρων της ELVIAL (HR). Εκεί γίνεται η πρώτη εκτίμηση του αν μπορεί να υπάρξει αυτή η αμοιβαιότητα ανάμεσα σε εσάς και το εργασιακό μας περιβάλλον. Αφού αξιολογηθεί το CV σας και φανεί ότι είστε ο/η κατάλληλος υποψήφιος -α σας καλούμε για συνέντευξη.

THE FIRST INTERVIEW
Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Στην πρώτη συνέντευξη θα συναντήσετε ένα μέλος της ομάδας του HR και τον διευθυντή του τμήματος που σας ενδιαφέρει. Θα σας κάνουν κάποιες ερωτήσεις για τις σπουδές, την εμπειρία και τις ικανότητές σας. Θα μάθετε τα βασικά για την κουλτούρα μας, το ποιοι είμαστε και πώς εργαζόμαστε. Αν η θέση, για την οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον το απαιτεί, θα γίνει μια δεύτερη συνέντευξη ή ίσως υπάρξουν μερικά ακόμη βήματα.

AGREEMENT-SIGNING OF CONTRACT
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Αν επιλεγείτε, θα λάβετε μια λεπτομερή προσφορά, που θα περιλαμβάνει τον μισθό και άλλες απολαβές καθώς και τους όρους και προϋποθέσεις της συνεργασίας μας.

INTRODUCTION DAYS
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ

Πρώτα θα ξεναγηθείτε στους χώρους της δουλειάς σας. Θα σας δοθεί ό,τι θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε και θα ενημερωθείτε σχετικά με τους στόχους της ELVIAL. Οι πρώτες εβδομάδες της επίσημης πρόσληψής σας θα είναι αφιερωμένες στην εκπαίδευσή σας. Θα λαμβάνετε αρκετά συχνά feedback, ώστε να ενσωματωθείτε πλήρως στην ομάδα μας.

|
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
|
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
FOLLOW US ON

OR SHARE YOUR CV
Elvial Facebook Instagram Twitter YouTube Pinterest Pinterest Google Plus LinkedIn Previous Next
espa espa