Η εξελιγμένη τεχνολογία που εγκαταστήσαμε, ολοκληρώνοντας τη νέα μας γραμμή διέλασης είναι ξεχωριστή. Αυξάνει την παραγωγική μας δυνατότητα στους 32.000 τόνους και συγχρόνως αποτελεί αποφασιστικό βήμα στο να κάνουμε ακόμη πιο πράσινο το εργοστάσιό μας. 
Αυτή η γραμμή διέλασης είναι κομμάτι ενός σχεδίου που περιλαμβάνει εξελιγμένα ρομποτικά συστήματα και τεχνολογίες αιχμής που μειώνουν δραστικά το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Καθώς είμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις και διαρκώς επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και κορυφαίο εξοπλισμό σχεδιάζουμε νέο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους  28.000.000€  που στόχο έχει να ενδυναμώσει το ανθρώπινο δυναμικό μας, να επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό μας και να μας καταστήσει πρωτοπόρους της πράσινης και κυκλικής οικονομίας.
 

extrusionline4Στόχος μας είναι πάντα να παράγουμε λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας, ώστε να προσφέρουμε σε εσάς κορυφαία συστήματα αλουμινίου, ενσωματώνοντας τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα.

Διαρκώς βελτιστοποιούμε τις διαδικασίες μας ώστε να μειώνουμε τις εκπομπές CO2.

Μάθε περισσότερα εδώ