27 - 29 Νοεμβρίου 2021 στο Metropolitan Expo

Η Ελλάδα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό εκατομμυρίων επισκεπτών κάθε χρόνο και αναμένεται να έχει μία ακόμα πιο επιτυχημένη χρονιά για το 2022.
Μία ακόμα έκθεση ΧΕΝΙΑ ολοκληρώθηκε και ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών στο περίπτερό της ELVIAL μας γέμισε αισιοδοξία και πολύ χαρά.
Aφουγκραζόμαστε την τάση για λύσεις που θα προσφέρουν μία νέα εμπειρία ξενοδοχειακής φιλοξενίας με αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου που θα καλύψουν κάθε απαίτηση σε design, τεχνολογία, ασφάλεια και υψηλή θερμομόνωση.

ESSENCE SL60 HI²

ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ ESSENCE SL60 HI²
Για πρώτη φορά στους επισκέπτες της έκθεσης παρουσιάστηκε το νέο συρόμενο σύστημα ESSENCE SL60 HI².Minimal αισθητική και μέγιστη θερμομόνωση συνδυάζονται μοναδικά
ενώ ο κομψός φλατ οδηγός και ο ελάχιστος εσωτερικά περιμετρικός οδηγός μόλις στα 25mm προσφέρουν ένα απέριττο και αρμονικό αποτέλεσμα.

minimal look

Σχεδόν αόρατο… Απόλυτα minimal

Ξεχωριστή θέση για άλλη μία χρονιά είχε το συρόμενο σύστημα MINIMAL Look, σε μία εντυπωσιακή διάσταση που επιβεβαίωσε τη στιβαρότατα και το μοναδικό του χαρακτήρα.
Με τον χωνευτό οδηγό στο πάτωμα, τα εντοιχισμένα προφίλ περιμετρικά και τη στενή επαλληλία στα 35mm δημιούργησε την απόλυτη ισορροπία.

ELVIAL S46

ELVIAL S46 SI²

Τις λύσεις συρόμενων θερμομονωτικών συστημάτων στην έκθεση ΧΕΝΙΑ έκλεισε η νέα έκδοση ELVIAL S46 SI² με χαμηλό οδηγό 21mm και μικρό φύλλο στα 67mm που προσφέρει ευελιξία σε νέα έργα ή ανακαινίσεις ξενοδοχείων.

ICONIC W77ST

ICONIC COLLECTION

Η παρουσίαση της νέας γενιάς ανοιγόμενων θερμομονωτικών συστημάτων ICONIC W77 AI² κέρδισαν το ενδιαφέρον με τον γραμμικό σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική τους αλλά και τη δυνατότητα τους να καλύψουν τις απαιτήσεις των παθητικών κτιρίων (Πιστοποίηση Passive House).
Χαμηλός οδηγός, κρυφό φύλλο, συνεπίπεδη εμφάνιση από τη εσωτερική πλευρά, ελάχιστη όψη στη μέση του δεύτερου φύλλου είναι μερικές μόνο από τις λύσεις που προσφέρει.
Η συλλογή Iconic ολοκληρώθηκε με το ICONIC W77ST AI² και τη δυνατότητα εφαρμογής καϊτιού για αρχιτεκτονικά στιλ που ξεχωρίζουν.

Cladding

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ CLADDING

Τέλος το ELVIAL CLADDING είναι μία ολοκαίνουργια λύση επένδυσης μεγάλων επιφανειών. Μία λύση που προσαρμόζεται στο κτίριο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά και δημιουργεί ένα ενδιαφέρον επίπεδο αισθητική πρόσληψης ενώ εντυπωσιάζει με το πλήθος των εφαρμογών του.