Μια τάση γεμάτη ζωντάνια, δυναμισμό και χαρακτήρα κατακτά τις καρδιές των ιδιοκτητών και τα σχεδιαστήρια των αρχιτεκτόνων. To νέο σύστημα επένδυσης ELVIAL CLADDING Solutions έχει απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογών και προσθέτει έμπνευση, ομορφιά και αξία στις σύγχρονες minimal αρχιτεκτονικές προσεγγίσεις. 
Οι δυνατότητες design και τα εξαιρετικά φινιρίσματα σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε δυναμικές προσόψεις σε νέα κτίρια ή να ανακαινίσετε ένα υφιστάμενο με εντυπωσιακό τρόπο. 

Το σύστημα CLADDING Solutions τοποθετείται γρήγορα και απλά, χωρίς εμφανή σημεία ενώσεων και στηρίξεων, χωρίς συντήρηση, με εύκολο καθάρισμα. 
cladding-design

CLADDING ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΙΛ
Τρία design και ο συνδυασμός τους είναι εδώ για να δώσουν ιδιαίτερο ύφος σε επιφάνειες με πόρτα ή παράθυρο ή σε ολόκληρα τμήματα της πρόσοψης. Ακόμη και το εσωτερικό μπορεί να αποκτήσει μια απροσδόκητη δυναμική χάρη στο παιχνίδι του φωτός και του όγκου του ELVIAL CLADDING Solutions
Θέλετε να εντυπωσιάσετε; Να εκπλήξετε; Να κάνετε μια παρέμβαση που δε θα περάσει απαρατήρητη; Επιλέξτε το στιλ και το CLADDING Solutions.  

| BLOCK2.5 TOUCH
Η μοναδική κάθετη, συμμετρική αυλάκωση σε σχήμα μπλοκ δημιουργεί μια κομψή και διακριτική επένδυση με βάθος 25mm για μοναδικά στιλ. 
| BLOCK3.5 TOUCH 
Οι υφές είναι τραχύτερες αφού το βάθος των κάθετων προφίλ είναι 35mm και η τελική εντύπωση πιο τολμηρή και εξωστρεφής, χάρη στα παιχνίδια της σκιάς και του φωτός.  
| LINEAR TOUCH
Λιτές γραμμές που αποπνέουν κομψότητα. Η εκλεπτυσμένη εμφάνιση με βάθος στα 35mm προτείνεται για αρχιτεκτονικά project με σύγχρονη αισθητική. 
| MIX & MATCH 
Δημιουργήστε τον δικό σας συνδυασμό προφίλ για cladding. Συνθέστε μια ακολουθία διαφορετικών design και συχνοτήτων, για να φτιάξετε ένα μοναδικό σετ, ένα ξεχωριστό look. 

Συνδυάστε την αισθητική και λειτουργικότητα σε ένα αρμονικό σύνολο.  
Εσείς βάζετε την έμπνευση και η ELVIAL τη λύση.