Τα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής από τον φορέα σύγχρονης αρχιτεκτονικής DOMa, είναι πλέον ένας θεσμός. Στην 22η πλέον διοργάνωσή τους, την οποία η ELVIAL στήριξε ως αργυρός χορηγός, τα Βραβεία Ελληνικής αρχιτεκτονικής αποτελούν κομμάτι μιας ολοκληρωμένης δραστηριότητας που στόχο έχει να καταγράφει, να προωθεί και να προβάλει την ελληνική αρχιτεκτονική δημιουργία σε διεθνές περιβάλλον. 
Στο πλαίσιο αυτό βραβεύτηκαν το καλύτερο πραγματοποιημένο έργο, το καλύτερο πρώτο έργο νέου αρχιτέκτονα, την καλύτερη μελέτη και την καλύτερη νέα αρχιτεκτονική σε υφιστάμενο κτίριο από επιτροπή στην οποία συμμετείχαν διακεκριμένο αρχιτέκτονες μεταξύ των οποίων οι Guillermo Lopez, Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Μόρφω Παπανικολάου. Παράλληλα απονεμήθηκαν και τα Βραβεία Συναδέλφων στο καλύτερο πραγματοποιημένο έργο και την καλύτερη μελέτη, από τους 157 αρχιτέκτονες που συμμετείχαν ως υποψήφιοι. 

gaa

O DOMa διοργανώνει με συνέπεια διαγωνισμούς διεθνούς εμβέλειας συμβάλλοντας δημιουργικά στην παραγωγή νέας αρχιτεκτονικής και είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε με αντίστοιχη συνέπεια δίπλα σε αυτή την πρωτοβουλία εδώ και χρόνια.
Δείτε τους νικητές εδώ