Σας ευχαριστούμε

Βρεθήκαμε και φέτος στην Xenia 2022, η οποία απέδειξε έμπρακτα ότι αποτελεί την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τον κλάδο της φιλοξενίας στη χώρα μας. H έκθεση - θεσμός για την ελληνική τουριστική βιομηχανία, ΧΕΝΙΑ 2022, πραγματοποιήθηκε  από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo κι εμείς είμασταν παρόντες, παρουσιάζοντας προηγμένες τεχνολογικά λύσεις, ιδανικές για την κατασκευή τουριστικών μονάδων και όχι μόνο, που σέβονται την αισθητική και το φυσικό περιβάλλον κάθε τόπου. 

elvialsliding

Στην πέμπτη παρουσία μας στην XENIA παρουσιάσαμε συρόμενα και ανοιγόμενα συστήματα, προσόψεις για επένδυση κτιρίων, συστήματα συρόμενης σκίασης και πολλά ακόμη. Προϊόντα που προάγουν τεχνολογικές καινοτομίες, υψηλή αισθητική και κυρίως την ποιότητα κατασκευής. Μερικά από τα εκθέματα που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι επισκέπτες είναι η νέα φυσούνα ESSENCE FD77, η ηλεκτρική συρόμενη σκίαση ESSENCE SD55.

foldingdoor elvial

Παράλληλα οι καθιερωμένες πλέον σειρές παραθύρων ICONIC W77ST, W60 SI 2_BS και συρόμενων συστημάτων ESSENCE SL60 HI 2, S33_MD, πλήρως εναρμονισμένες στις αρχιτεκτονικές τάσεις και τις απαιτήσεις της εποχής, απέδειξαν περίτρανα γιατί έχουν την πλήρη αποδοχή από κατασκευαστές και αρχιτέκτονες για τις ανάγκες των κτιρίων τους.

ESSENCE SL60 HI² elvial

Φέτος, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της XENIA, διοργανώθηκε το Architects Lab. Πρόκειται για ένα project, αφιερωμένο αποκλειστικά στα καινοτόμα αρχιτεκτονικά υλικά και στις καινοτόμες λύσεις κατασκευής, που αποτέλεσε σημείο συνάντησης ανάμεσα στον κατασκευαστικό κλάδο και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Σ’ αυτήν την παράλληλη εκδήλωση δώσαμε επίσης το παρόν, συνεπείς στην αξία της καινοτομίας που εμπνέει συνολικά τη λειτουργία της εταιρείας.

Καθώς η XENIA αποτελεί μια από τις πλέον επιτυχημένες εκθέσεις για έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας, αποτέλεσε ιδανικό πεδίο για να διευρύνουμε τον διάλογο με ιδιοκτήτες και στελέχη των επιχειρήσεων του κλάδου και τους δημιουργικούς ανθρώπους που διαμορφώνουν την προσφορά της συνολικής εμπειρίας των επισκεπτών.